Despois de descalzarnos, o monitor deunos varias pautas para aprender algunhas técnicas básicas sobre a loita libre.
Resaltouse a importancia de darlle á volta ao adversario.
Realizamos distintas actividades como "coller a cola do burro"
"Protexe o balón" para entender a importancia do agarre.
"O empuxe" xa que temos que botar fóra ao adversario.
"Agarre do corpo" onde se practicaba agarrando forte os pantalóns para que non nos deran á volta.
A continuación "loita de xeonllos" onde nos percatamos da importancia de dirixir o corpo do adversario para movelo cara o chan.
Por último, unha proba de forza.
PÁSAMOLO MOI BEN, RECORDAMOS A IMPORTACIA DE FACER DEPORTE E SOBRETODO COÑECIMOS ALUMNADO DOUTRO CENTRO!
XORNADAS GASTRONÓMICAS INTERNACIONAIS! MMMMMMM DELICIOSAS!
Tamén en Soutelo sacamos unha foto cos cociñeros que levan unha iniciativa moi interesante nas cociñas de Cerdedo e Soutelo.
O mércores 11, despois da loita foi a primeira degustación de comida italiana. Mammaa miiiiaaa!
![]() |
Ao fondo as estrelas da cociña Rubén e Damián |
![]() |
Ensalada Caprese |
![]() |
Canelones Rossini |
![]() ![]() |
Panacota |
Grazas chefs!!! O menú estaba boísimo!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario